top of page

Help jij ondernemers om hun plannen te financieren?

De financiële wereld is jouw wereld en je hebt een hart voor ondernemers.
 

Je (h)erkent dat de financiële wereld in verandering is en lang niet iedereen de weg naar financiering vindt.
 

Je spreekt de taal van de ondernemer en bent graag het aanspreekpunt voor hun financieringsvragen.

Lees verder hoe we kunnen samenwerken en ook jouw dromen kunnen vormgeven.

Herkenbaar?

In jouw contact met ondernemers, denk je vaak: “zou ondernemen ook iets voor mij zijn?”. Het kriebelt wel, maar alleen de stap zetten is niet evident. We bespreken graag of we jouw ambities kunnen faciliteren.

 

 of 

Je hebt hetzelfde ‘gat in de markt’ als Credion gevonden en je bent al actief als onafhankelijk adviseur? We staan altijd open voor samenwerkingen en kijken graag hoe we elkaar kunnen versterken. In the end willen we allemaal hetzelfde, dat de kmo ondernemer geholpen is en financiering vindt voor zijn of haar plannen.

 

Hoe gaan we te werk?

We delen België in een aantal regio’s op, waar we vervolgens een kantoor starten. Dat kantoor wordt gerund door een ambitieuze adviseur en zijn of haar team. Je bent volledig verantwoordelijk voor je eigen business, maar met de nodige ondersteuning vanuit het groter geheel, zijnde Credion. Je kan je focussen op de essentie en waar je passie ligt, terwijl wij zorgen voor de rest.  

 

Waarom word je adviseur bij Credion België?

We zijn ervan overtuigd dat we samen sterker staan, alleen is maar alleen. Daarom hebben we besloten om een netwerk op te zetten van adviseurs met financiële kennis en elk hun eigen verhaal en ervaring. Zo zorgen we er voor dat elk dossier de nodige kennis ter beschikking krijgt via een lokaal contactpersoon om tot een optimaal resultaat te komen.

 

Bel of mail ons met jouw vragen, we bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat al klaar!

Gemorste koffie
bottom of page