top of page
 • Voor welk type financiering kan je bij Credion terecht?
  · Financieren van bedrijfsmiddelen · Overnames · Commercieel vastgoed · Openstaande debiteuren · Herfinanciering van huidige/bestaande financiering · Leasing · Factoring · Onroerend goed · Vastgoed
 • Wat biedt Credion niet aan?
  · Herfinancieren schulden · Bedrijven in staat van faillissement · Financieel plan · Business plan · Boekhouding · Jaarrekening opstellen · Investeringsadvies · Beleggingsadvies
 • Kan ik ook beroep doen op Credion voor mijn boekhouding?
  Wij zijn geen boekhoudkantoor en maken ook geen financieel - en/of business plan op. We kunnen je wel doorverwijzen naar een aantal partnerkantoren.
 • Is Credion zelf een geldverstrekker?
  Credion is een intermediair tussen de geldverstrekker en de kmo. We geven onafhankelijk advies over welke financieringskanalen kunnen aangesproken worden en brengen partijen in contact met elkaar, maar verstrekken zelf geen geld.
 • Hoe veel kost een financieringstraject?
  De vergoeding bestaat uit twee delen: een upfront opstartkost & success fee wanneer de financiering rond is. De exacte vergoeding wordt bepaald op basis van het financieringsbedrag en de kanalen die worden aangesproken. De vergoeding wordt vooraf besproken en vastgelegd in de opdracht.
 • Geeft Credion garantie op succes?
  Wij maken een inspanningsverbintenis waarin de financieringsadviseurs er alles aan doen om van elke case een succes te maken, maar dat is geen garantie. Daarom maakt de success fee deel uit van het vergoedingsmodel. We zijn transparant in wat (on)haalbaar is en proberen alsnog de ondernemer met de juiste partij in contact te brengen.
 • Waar is Credion gestart?
  Credion is gestart in Nederland en is sinds 2001 actief op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinanciering voor het MKB landschap. Ondertussen zijn er 48 actieve vestigingen met 87 onafhankelijke financieringsadviseurs. In 2022 betrad Credion de Belgische markt onder de vorm van een masterfranchise. Credion België is een separate entiteit in beheer van een Belgisch team, met lokale financieringsadviseurs.

 Staat jouw vraag er niet tussen, contacteer ons! 

bottom of page