top of page

Wij delen jouw passie voor het ondernemerschap.

foto's website_template.png

Credion België

Een netwerk van ervaren financieringsadviseurs dat elke dag kmo's helpt bij het financieren van hun doelen, ongeacht de grootte en termijn.

We bieden onafhankelijk advies op maat, waarbij 
jouw business op de eerste plaats
staat. We vertalen de vraag van jou als ondernemer naar een adviesplan dat past binnen de voorwaarden van de financieringspartners

We maken de financiële markt 
toegankelijk voor ondernemers zoals jij en zijn een vast contact voor al jouw financieringsvragen. Je kan binnenspringen bij een adviseur in de buurt of we stemmen online af.

We begeleiden het volledige proces tot en met de aanvraag, zodat 
jij jou kan focussen op jouw business.

 

We gaan de extra mile voor ondernemers zoals jij.

Mijn project (3).png

 Focus op jouw bedrijf en wij regelen de rest! 

Mijn project (1).png
  • LinkedIn

Daniel

Credion Brugge

Een goede mix van bancaire en ondernemerservaring, dat is de perfecte omschrijving van mijn professioneel traject. Het is dus niet geheel verrassend dat ik bij Credion ondernemers bijsta met financieel advies. Ik kijk met een andere bril naar een financieringsdossier, dat is waar we het verschil maken!

Credion Gent

Maxim 

  • LinkedIn

Vastberaden en enthousiast om voor elke ondernemer het verschil te maken. Dat was mijn grootste drijfveer tijdens mijn 11-jarig traject bij Belfius en ik breng deze ambitie nu met Credion Gent naar een volgend niveau. Elk ondernemersverhaal is uniek en ik zoek samen met jou naar de meest passende financieringsoplossing. 

robbie website_edited.png
Mijn project (6).png

Credion Leuven

Robbie

  • LinkedIn

Met de nodige creativiteit help ik bedrijven bij het financieren van hun plannen. Met de bancaire expertise uit mijn 13-jarige carrière bij KBC, keer ik met de job als onafhankelijk financieringsadviseur terug naar wat ik écht graag doe: ondernemers helpen hun slaagkansen te verhogen.

De persoonlijke band met ondernemers is voor mij zeer belangrijk. Ik draag bij aan hun projecten, of het nu gaat over het kopen van een bedrijfspand of het starten van een kleine onderneming. Eens we samenwerken, is het voor de lange termijn en stopt mijn hulp en advies niet wanneer de financiering rond is. 

  • LinkedIn
Mijn project (8).png

Ik werk het liefst als sparring partner en ga steeds op zoek naar een win-winsituatie. Ik denk in oplossingen in plaats van onmogelijkheden, maar als het geen haalbare kaart is, zal je het ook meteen weten. Het moet in eerste instantie correct & duidelijk zijn! 

  • LinkedIn
kjvanderweg-removebg-preview.png
  • LinkedIn

We startten in 2001 het concept van de onafhankelijke financieringsadviseur met Credion Nederland. Ondertussen is de dienst niet meer weg te denken. We halen in Nederland meer dan 1 miljard euro aan bedrijfs- & vastgoedfinancieringen voor het MKB op. 

Carlo

Credion Nederland

Mijn project (5).png

Mijn expertise ligt in de marketing en ik hou ervan om samen met ondernemers te sparren over hoe ze hun bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen. Wie is jouw klant en hoe kan je die het beste bereiken? Bij Credion bekijk ik hoe we die creatieve ideeën kunnen financieren.

  • LinkedIn

Credion België

Joeky

bottom of page