Wij delen jouw passie voor het ondernemerschap.

foto's website_template.png

Credion België

Een netwerk van ervaren financieringsadviseurs dat elke dag kmo's helpt bij het financieren van hun doelen, ongeacht de grootte en termijn.

We bieden onafhankelijk advies op maat, waarbij 
jouw business op de eerste plaats
staat. We vertalen de vraag van jou als ondernemer naar een adviesplan dat past binnen de voorwaarden van de financieringspartners

We maken de financiële markt 
toegankelijk voor ondernemers zoals jij en zijn een vast contact voor al jouw financieringsvragen. Je kan binnenspringen bij een adviseur in de buurt of we stemmen online af.

We begeleiden het volledige proces tot en met de aanvraag, zodat de
jij jou kan focussen op jouw business.

 

We gaan de extra mile voor ondernemers zoals jij.

 Focus op jouw bedrijf en wij regelen de rest! 

Mijn project (3).png
  • LinkedIn

Daniel

Credion West-Vlaanderen

Een goede mix van bancaire en ondernemerservaring, dat is de perfecte omschrijving van mijn professioneel traject. Het is dus niet geheel verrassend dat ik bij Credion ondernemers bijsta met financieel advies. Ik kijk met een andere bril naar een financieringsdossier, dat is waar we het verschil maken!

Mijn project (4).png

 Credion Oost-Vlaanderen

Aelbrecht 

  • LinkedIn

Zo veel mogelijk bedrijven financieren, daar heb ik al ruim 5 jaar mijn missie van gemaakt. In eerste instantie via WinWinner, vervolgens met The Harbour en recentelijk ook met Investee en Credion België. Ik deel de passie voor het ondernemerschap en daarom werk ik extra hard voor onze klanten.

Mijn project (5).png
kjvanderweg-removebg-preview.png

Joeky

Credion België

  • LinkedIn

Mijn expertise ligt in de marketing en ik hou ervan om samen met ondernemers te sparren over hoe ze hun bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen. Wie is jouw klant en hoe kan je die het beste bereiken? Bij Credion bekijk ik hoe we die creatieve ideeën kunnen financieren.

  • LinkedIn

We startten in 2001 het concept van de onafhankelijke financieringsadviseur met Credion Nederland. Ondertussen is de dienst niet meer weg te denken. We halen in Nederland meer dan 1 miljard euro aan bedrijfs- & vastgoedfinancieringen voor het MKB op.